7 april 2016 In de media

Jeugd Bournemouth op bezoek bij Vitesse

Een jeugdige delegatie uit Bournemouth arriveerde donderdagochtend in Arnhem.
Op de trainingsaccommodatie werden Bournemouth O11, O12 en O13 verwelkomt door trainers van de Vitesse Voetbal Academie. Daarnaast bezoeken ze ook GelreDome. De drie teams sluiten de dag af met oefenwedstrijden tegen onze leeftijdgenoten.

Trainers van de Vitesse Voetbal Academie, Leo van de Kraats, Bart van Rooijen en Harry Rutgers, namen de jeugd om 10.30 uur mee naar buiten voor een training. Voor een klein uur werden de jeugdspelers getraind op de Vitesse-manier middels diverse oefeningen en partijvormen.

Na de lunch vertrokken de jeugdspelers van Bournemouth naar GelreDome voor een rondleiding door het stadion van Vitesse. De trainers van de jeugdelftallen van Bournemouth bleven op Papendal voor een presentatie van de Vitesse Voetbal Academie. Hierbij ging het vooral over het trainen van jeugdspelers uit de onderbouw.

De dag wordt donderdagavond afgesloten met drie oefenwedstrijden. Om 16.00 uur speelt Vitesse O13 vs Bournemouth O13. Na de wedstrijd van Vitesse O13 is het de beurt aan de geel-zwarten van O12 en O11. Zij spelen Twin Games tegen de leeftijdsgenoten van Bournemouth. Beide duels starten om 17.30 uur op Papendal.
 

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: