12 december 2011 In de media

John van den Brom is thuis in het supportershome

Afgelopen zondag was John van den Brom voor het eerst te bewonderen in de huiskamer van de supporters, Supportershome Monnikenhuize.

Direct na de wedstrijd tegen FC Groningen bracht de oefenmeester, vergezeld door de volledige technische staf en selectie een bezoek aan het home, waar traditioneel zowel leden als niet-leden van de Supportersvereniging Vitesse van alle leeftijden welkom waren.

Van den Brom en zijn mannen werden getrakteerd op een warm welkom door de aanwezige fans. Eerst werd man of the match Michihiro Yasuda gehuldigd voor zijn goede prestatie in de voorafgaande wedstrijd. De vleugelback gaf meermaals luidkeels aan het ‘toppie’ te vinden om deze eer ten deel te vallen. John van den Brom kwam snel de plek van de Japanner voor op het podium innemen. De trainer genoot zichtbaar van de enthousiaste ontvangst door de Vitesse-supporters: “Ja geweldig.” Over de wedstrijd van deze middag was Van den Brom duidelijk: “We hebben de supporters laten zien dat we voor de winst gevochten hebben, maar mede door een belachelijke rode kaart voor Nicky Hofs kwam het er niet van.” 

Met nog twee wedstrijden te spelen in dit kalenderjaar blikte Van den Brom alvast vooruit: “Geweldig dat het uitvak vol zal zitten in FC Eindhoven, we gaan strijden om de volgende ronde te bereiken. Ik hoop dat we komende zaterdag in Almelo ook op de steun van een vol vak Vitesse-fans mogen rekenen.” Na de winterstop is de herstart van de competitie direct pikant: “22 januari. NEK-thuis,” zo dreunde de trainer moeiteloos op. Vooral de correcte uitspraak van de tegenstander op die 22 januari kon op veel enthousiasme rekenen bij de aanwezigen.

Na een vragenronde nam Van den Brom nog even zelf het woord en sprak de supporters toe. Aansluitend hadden de supporters in het goedgevulde supportershome de mogelijkheid om nog even een praatje en foto te maken met spelers en stafleden. Onder hen was overigens ook nieuweling Jonathan Reis, die dus direct kon kennismaken met de goede sfeer in het supportershome.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: