24 juni 2011 In de media

John van den Brom was drie dagen te gast bij Jordania in Nice

John van den Brom wordt de nieuwe trainer van Vitesse. De huidige oefenmeester van ADO Den Haag, waarmee hij vorig seizoen Europees voetbal haalde, heeft gisteren een persoonlijk akkoord bereikt met de Arnhemse club.
Van den Brom staat met ADO Den Haag aan de vooravond van het treffen met het Litouwse Taurus in de voorronde van de Europa League, maar lijkt nu toch zijn grote wens vervuld te zien door bij jeugdliefde Vitesse aan de slag te gaan.

Afgelopen woensdag maakte Vitesse openbaar niet verder te gaan met de Spanjaard Albert Ferrer. Op dat moment was Van den Brom al een paar dagen te gast bij Vitesse-eigenaar Merab Jordania. De gesprekken vonden plaats in het Franse Cannes, aangezien Jordania op dit moment geen verblijfsvergunning in Nederland heeft.

Van den Brom sprak onlangs nog in Voetbal International de wens uit om ooit trainer te zijn van de Gelderse club. De tweevoudig international was tussen 1986 en 1993, en tussen 1996 en 2000 als speler in Arnhem actief.

Overigens hangt de overgang nog wel af van ADO Den Haag, waar Van den Brom nog een contract voor een seizoen heeft. Vitesse wil zo spoedig mogelijk met ADO om de tafel om de overgang van de trainer/coach af te ronden. Op 3 juli staat de eerste training van Vitesse gepland en de bedoeling is dat Van den Brom dan in Arnhem voor de groep staat.

VI

Hoofdsponsor: