8 december 2011 In de media

Jonathan Reis hervat revalidatie op Papendal

Zondag na de 4-0 zege op RKC Waalwijk maakte Vitesse de opvallende transfer van Reis wereldkundig. Deze week meldde Jonathan Reis zich op Papendal.

Na een kennismaking met zijn nieuwe ploeggenoten werkt de Braziliaanse aanvaller samen met zijn fysiotherapeut Eduardo Santos nu dagelijks aan zijn herstel op ‘de Slenk’.

Vandaag de zoveelste dag voor Reis die in het teken staat van zijn revalidatie. Het meest positieve: op bepaalde momenten komt er zelfs een bal aan te pas. Iets waar Reis lang op heeft moeten wachten. “Het heeft natuurlijk allemaal heel erg lang geduurd, maar het mooiste is dat ik nu eindelijk weer mijn voeten tegen een bal mag zetten. Daar doe je het allemaal voor”, aldus Reis die zich vervolgens in trainingskleding van Vitesse hult en aan zijn training begint.

Eduardo Santos vertelt openhartig over de revalidatie van Reis. “Jonathan is zowel mentaal als fysiek een hele sterke jongen. Het is en blijft natuurlijk afwachten hoe deze fase in zijn revalidatie verloopt, maar ik ben heel positief. Jonathan is enorm blij dat er na een lange periode van zes dagen in de week keihard werken aan zijn revalidatie in Brazilië een nieuwe fase is aangebroken”, vertelt zijn fysiotherapeut Eduardo Santos.

Zondag in de VitesseVandaag meer over Jonathan Reis en dan vertelt Eduardo Santos over de operatie, zijn contact met Reis en de vervolgstappen.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: