17 maart 2018 In de media

Jong Vitesse gaat voor revanche

De 25ste speelronde van de Derde Divisie zondag gaat voor de Arnhemse beloftenpoloeg dit weekend van start. De ploeg van trainer Joseph Oosting neemt het op Sportpark De Groote Wielen op vs OJC Rosmalen (aanvang 14.00 uur)
Na de ruime 5-2 overwinning op OFC vorige week, mag Jong Vitesse weer voorzichtig hopen op een eventueel kampioenschap. De geel-zwarten staan op dit moment met 49 punten bovenaan op de ranglijst. UNA, dat momenteel met slechts twee punten minder (47 punten) de tweede plek bezet, heeft echter nog twee wedstrijden te goed. Met nog tien wedstrijden te gaan is het kampioenschap in de Derde Divisie zondag dus nog altijd niet beslist.

Eerder dit seizoen verraste OJC Rosmalen door met de 1-2 overwinning op Jong Vitesse een einde te maken aan de ongeslagen reeks van de Arnhemmers. Met twee doelpunten was  OJC-spits Wesley Meeuwsen toen de grote uitblinker in de ploeg van OJC-trainer David Vecht.

Bij winst slaat de Arnhemse beloftenploeg definitief een gat naar de ploegen op de plaatsen drie tot en met vijf en doet het goede zaken op weg naar het kampioenschap.

Vitesse / Foto’s SV & Vitesse

Hoofdsponsor: