18 mei 2018 In de media

Jong Vitesse maakt zich op voor kampioenswedstrijd

Jong Vitesse speelt zondag op Papendal haar kampioenswedstrijd vs Blauw Geel’38. Met nog twee wedstrijden te gaan en een marge van zes punten op nummer twee UNA, is Jong Vitesse met een gelijkspel officieel kampioen van de Derde Divisie zondag.
Jong Vitesse is al weken in vorm. De beloften bleken de laatste negen duels onverslaanbaar. Onder andere OFC (5-2), OJC Rosmalen (0-5) en ADO’20 (9-2) kregen het zwaar te verduren tegen de ploeg van trainer Joseph Oosting. Vooral topscorer Bo van Essen, die dit seizoen op achttien treffers staat, had met vijf doelpunten een groot aandeel in deze drie wedstrijden.

Eerder dit seizoen hielden beide ploegen elkaar in Veghel op gelijke hoogte. Blauw Geel’38 kwam thuis via Mark Dobbelsteen op 1-0 voorsprong. Anil Mercan schoot zijn ploeg voor rust op 1-1. Na rust was het voornamelijk de ploeg uit Veghel die het spel domineerde. Blauw Geel’38 loerde slim op de tegenaanval en dat resulteerde in een 2-1 voorsprong. Er leek een stunt in de maak voor de thuisploeg maar in de dying seconds hielp Van Essen Jong Vitesse nog aan één punt: 2-2.

Mocht Jong Vitesse er niet in slagen om minimaal gelijk te spelen vs Blauw Geel’38, dan kan het alsnog kampioen worden. Daarvoor moet directe concurrent UNA, dat het in Naaldwijk opneemt vs Westlandia, zondag punten morsen.
 
Tickets
Seizoenkaarthouders hebben, op vertoon van een geregistreerd ticket, gratis toegang tot deze wedstrijd. Bestel daarom van tevoren jouw gratis ticket via DEZE LINK.

Niet-seizoenkaarthouders kunnen tickets kopen vanaf één uur voor de wedstrijd bij de kassa op Papendal. Prijzen voor de tickets zijn €8,- (jeugd t/m 16 jaar €4,-). Er kan zowel met pin als contant betaald worden. Let op: de maximale capaciteit op Papendal is 2.000 bezoekers. Kom dus op tijd om teleurstelling te voorkomen!

Vervoer 
Gezien de beperkte parkeergelegenheid wordt geadviseerd om op tijd naar Papendal te komen. Er zijn parkeerstewards aanwezig om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Bus 105, richting Barneveld, rijdt vanaf Centraal Station Arnhem, één keer per uur, naar Papendal. Je stapt dan uit bij halte Van der Valk/Papendal en dan is het nog zo’n vijf tot tien minuten lopen naar de trainingsaccommodatie. Check 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Het gebruik van vuurwerk en/of rookpotten is niet toegestaan. Los van dat het wettelijk niet is toegestaan heeft het kunstgrasveld de afgelopen jaren schade opgelopen door het vuurwerk dat destijds toch werd afgestoken. Wij rekenen op iedereen zijn/haar begrip.
 

Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: