19 februari 2018 In de media

Jong Vitesse onderuit vs de Meern

Jong Vitesse heeft zondag op bezoek bij De Meern kostbare punten laten liggen in de race om het kampioenschap. De ploeg van trainer Joseph Oosting verloor met 1-0 van de ploeg uit De Meern.
De beloften creëerden in de eerste helft genoeg kansen om de score open te breken, maar het lukte niet om deze kansen te verzilveren. Het was De Meern dat in de 29ste minuut via Jordy Stins op voorsprong kwam en daarmee direct de eindstand bepaalde.

Na rust lukte het Jong Vitesse niet meer om de wedstrijd naar haar hand te zetten. Oosting zag zijn ploeg in de slotfase nog een handje vol kansen creëren, maar al deze inzetten misten net dat laatste beetje geluk in de afronding. De Arnhemmers moesten uiteindelijk zelfs met tien man verder, nadat Joris Klein-Holte zijn tweede gele kaart pakte.

Omdat koploper UNA er niet in slaagde om thuis tegen Quick een overwinning over de streep te trekken (1-3 verlies), blijft het verschil slechts twee punten in het voordeel van UNA. De titelstrijd in de Derde Divisie Zondag ligt dus nog volledig open.