9 september 2016 In de media

Jong Vitesse ontvangt zaterdag om 18.00 uur Spakenburg

In de vijfde speelronde in de Tweede Divisie neemt Jong Vitesse het zaterdag 10 september op tegen Spakenburg. Op de trainingsaccommodatie op Papendal wordt er om 18.00 uur afgetrapt.
Jong Vitesse staat vijftiende op de ranglijst van de Tweede Divisie. De Spakenburgers vierde.

Vitesse-trainer Henk Fraser stelt drie 1e elftal spelers beschikbaar voor het beloftenelftal. Adnane Tighadouini, Matt Miazga en Abiola Dauda komen zaterdagavond in actie tegen Spakenburg. Tighadouini en Miazga moeten van Fraser eerst wedstrijdritme opdoen. Tighadouini mist ook nog fitheid. Het duo zit wel bij de wedstrijdselectie van Vitesse voor het duel met Ajax (zondag 16.45 uur).

Seizoenskaarthouders gratis entree met uitgeprint e-ticket

Alle seizoenkaarthouders hebben dit seizoen gratis toegang tot de thuiswedstrijden van Jong Vitesse in de Tweede Divisie op Papendal. In verband met de maximale capaciteit op de trainingsaccommodatie is het noodzakelijk om je voor de wedstrijd online aan te melden en een e-ticket te bestellen. Dat kan tot aanvang van de wedstrijd via www.Vitesse.nl/tickets

Seizoenkaarthouders die geen toegang hebben tot internet kunnen een toegangskaart gratis ophalen in MijnVitesse (GelreDome).

Losse kaarten: handig online kopen en gelijk printen

Losse kaarten kosten € 8,- (jeugd t/m 16 jaar € 4,-). Deze kunnen online worden gekocht via www.Vitesse.nl/online. Op de wedstrijddag is de kassa op Papendal vanaf 17.00 uur geopend.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: