27 augustus 2016 In de media

Jong Vitesse ontvangt zondag om 14.00 uur AFC

In de derde speelronde in de Tweede Divisie neemt Jong Vitesse het op zondag 28 augustus op tegen AFC. Op de trainingsaccommodatie op Papendal wordt er om 14.00 uur afgetrapt.
Jong Vitesse opende de competitie met een nederlaag tegen FC Lienden. Maandagavond werd er met 1-3 verloren van Jong FC Twente. De ploeg van John Lammers gaat zondag dus op zoek naar de eerste punten van dit seizoen. Tegenstander AFC deed in de eerste twee speelrondes goede zaken. Het won van FC Twente en boekte een nipte 3-2 overwinning op De Treffers. Hierdoor staat de ploeg uit Amsterdam met het maximale aantal punten op de eerste plaats op de ranglijst.

Seizoenskaarthouders gratis entree met uitgeprint e-ticket

Alle seizoenkaarthouders hebben dit seizoen gratis toegang tot de thuiswedstrijden van Jong Vitesse in de Tweede Divisie op Papendal. In verband met de maximale capaciteit op de trainingsaccommodatie is het noodzakelijk om je voor de wedstrijd online aan te melden en een e-ticket te bestellen. Dat kan tot aanvang van de wedstrijd via www.Vitesse.nl/tickets

Seizoenkaarthouders die geen toegang hebben tot internet kunnen een toegangskaart gratis ophalen in MijnVitesse (GelreDome).

Losse kaarten: handig online kopen en gelijk printen

Losse kaarten kosten € 8,- (jeugd t/m 16 jaar € 4,-). Deze kunnen online worden gekocht via www.Vitesse.nl/online. Op de wedstrijddag is de kassa vanaf 13.00 uur geopend.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: