3 september 2018 In de media

Jong Vitesse speelt gelijk tegen Jong Almere City

Net als een week geleden bij VVSB (2-2) heeft Jong Vitesse dit weekend wederom de punten moeten delen. In eigen huis werd het 1-1 tegen Jong Almere City.
De ploeg van trainer Joseph Oosting kwam na iets meer dan een halfuur voetbal op achterstand. Jelle Goselink schoot vanaf de linkerkant in het strafschopgebied fraai binnen en passeerde zo Jong Vitesse-goalie Stef Brummel: 0-1.

Kort na rust waren de Arnhemmers dicht bij een treffer, maar een inzet van Anil Mercan verdween via de paal over de achterlijn. Ruim twintig minuten voor tijd werd het alsnog gelijk. Martijn Berden sprintte zijn directe tegenstander eruit en gaf de bal voor op Mike de Beer, die vervolgens koelbloedig afwerkte: 1-1. In de laatste minuut greep Jong Vitesse bijna de volle buit, maar een kopbal van Richie Musaba ging nipt naast.

Door de puntendeling op Papendal heeft Jong Vitesse na twee duels in de Tweede Divisie twee punten verzameld en daarmee bezet het de twaalfde plaats op de ranglijst. Komende zaterdag 8 september gaat Jong Vitesse op bezoek bij Kozakken Boys (aanvang 15.00 uur).