5 juli 2015 In de media

Jong Vitesse speelt twee topwedstrijden in Driel

Jong Vitesse start maandag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen en speelt een aantal oefenduels tegen sterke en gerenommeerde tegenstanders.
Jong Vitesse, de beloftenkampioen van Nederland, speelt oefenwedstrijden tegen de reserveteams van twee ploegen uit de Engelse Premier League, Newcastle United en Middlesbrough.

De wedstrijden worden gespeeld op het sportpark van RKSV aan de Dorpsstraat te Driel.

Voorafgaand aan de wedstrijden in Driel werken de Arnhemse beloften een trainingskamp in Zeeland af. Op vrijdag 17 juli wordt in het Zeeuwse een oefenwedstrijd tegen de 1e klasse C amateurs van Goes gespeeld.

Oefenwedstrijden

Vrijdag 17 juli 19.30 uur v.v. Goes: Goes – Vitesse (tijdens trainingskamp in Zeeland)
Dinsdag 21 juli 19.00 uur RKSV Driel: Jong Vitesse – Jong Newcastle United
Donderdag 30 juli 19.00 uur RKSV Driel: Jong Vitesse – Jong Middlesbrough

Jong Vitesse speelt al twee seizoenen om de prijzen. In het seizoen 2013/14 werden de Arnhemse beloftenen kampioen in beloftenpoule A. In de finale om het landelijke kampioenschap was Jong Feyenoord nog te sterk.

Een seizoen later, 2014-2015 werd Jong Vitesse met behoorlijke afstand landelijk kampioen van Nederland in de beloften competitie.

De kampioen van de beloftencompetitie van het komende voetbaljaar mag een seizoen later (2016/17) aan de Jupiler-competitie deelnemen. De top vier van de eindranglijst start tijdens het seizoen 2016/17 in de tweede divisie van de nieuwe voetbalpiramide.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: