11 november 2016 In de media

Jong Vitesse thuis tegen BVV Barendrecht

Jong Vitesse neemt het zaterdag 12 november op tegen BVV Barendrecht. Op de eigen velden van de trainingsaccommodatie op Papendal wordt er om 15.30 uur afgetrapt.
Trainer John Lammers ging vorige week met zijn elftal onderuit tegen HHC Hardenberg. In Hardenberg werd het 3-1 voor de thuisploeg. Aanstaande zaterdag krijgen zij een  kans om zich sportief te revancheren. Directe concurrent Barendrecht komt op bezoek in Arnhem. De Arnhemse beloften staan, met één punt minder, twee plekken onder Barendrecht. Bij winst kunnen de beloften een flinke stap maken richting de top vijf in de Tweede Divisie.

Barendrecht wist de twee wedstrijden voorafgaand aan het duel met Jong Vitesse beide te winnen. De Treffers (1-2) en UNA (4-1) moesten het onderspit delven.  Allerminst een makkelijke opgave voor Jong Vitesse.

Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot deze wedstrijd. Het is wel noodzakelijk om je voor de wedstrijd online te registeren via www.vitesse.nl/tickets.

Stappenplan online registreren 

  1. Ga naar www.vitesse.nl/tickets en log in met je klantnummer. 
    Je vindt je klantnummer op je seizoenkaart, direct boven je naam. Heb je nog niet eerder ingelogd of ben je je wachtwoord vergeten, vul dan je klantnummer in en klik op ‘Wachtwoord opvragen’. Je ontvangt vervolgens een nieuw wachtwoord per e-mail.
  2. Kies de gewenste wedstrijd en selecteer het aantal kaarten dat je wilt kopen. Gebruik het prijstype  ‘Seizoenkaarthouder (vrijkaart)’ om je eigen gratis kaart te bestellen. Klik vervolgens op Bestel.
  3. Controleer de inhoud van je winkelmandje en klik op ‘Ga naar betalen’. Wil je voor meerdere seizoenkaarthouders tegelijk kaarten bestellen, klik dan op ‘Ken eigenaars toe’. ‘Geef vervolgens de kaart aan een andere klant’ door het klantnummer, postcode en achternaam in te vullen.
  4. Controleer je gegevens en geef vervolgens aan dat je akkoord gaat met de KNVB Standaardvoorwaarden en klik bij de leveringsdetails op ‘Volgende’.
  5. Indien je extra kaarten hebt besteld kies je de gewenste betaalmethode en volg je de stappen in het betaalproces.
  6. Klik op ‘Bevestig’ om je bestelling te voltooien. Je e-ticket(s) worden verstuurd per e-mail. Je kunt deze ticket(s) uitprinten en meenemen naar Papendal.
Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: