3 december 2016 In de media

Jong Vitesse thuis tegen Excelsior Maassluis

Jong Vitesse neemt het vanmiddag op tegen Excelsior Maassluis. Op de eigen velden van de trainingsaccommodatie op Papendal wordt om 15.00 uur afgetrapt.
Vorige week gingen de Arnhemse beloften onderuit in en tegen VV Katwijk. Aan de hand van aanvoerder Robbert Susan wist VV Katwijk het duel met 3-0 te winnen. Aankomende zaterdag krijgt het elftal van trainer John Lammers een nieuwe kans om drie punten bij te schrijven. Een gemakkelijke opgave is het allerminst, zo blijkt uit de stand. Excelsior Maassluis staat op de zesde plek met respectievelijk 23 punten. Jong Vitesse is terug te vinden op plek dertien en hebben tot nu toe zestien punten weten te pakken.

Dat Excelsior Maassluis een te nemen horde is bewees Koninklijke HFC vorige week. De Haarlemmers versloegen de aankomende tegenstander van Jong Vitesse met maar liefst 0-3. Ook het duel voorafgaand aan de verliespartij tegen Koninklijke HFC werd niet gewonnen door Excelsior Maassluis. In eigen huis moesten zij de punten delen met Spakenburg (1-1).
 

Hoofdsponsor: