23 september 2016 In de media

Jong Vitesse thuis tegen GVVV

Jong Vitesse neemt het zaterdag 24 september op tegen GVVV uit Veenendaal. De beloften trappen om 18:00 uur af op de velden van de trainingsaccommodatie op Papendal.
Jong Vitesse gaat proberen de punten in Arnhem te houden na de denderende overwinning op UNA (1-5) vorige week. Op papier lijkt het een pittige uitdaging te worden voor het team van trainer John Lammers. GVVV neemt de tweede plek in op de ranglijst, waar Jong Vitesse zich op de tiende plek bevindt. Met drie overwinningen en drie gelijke spelen heeft het team van trainer John de Wolf vijf punten meer dan Jong Vitesse. GVVV moest vorige week de punten delen in een doelpuntloos duel met Jong FC Twente.

Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot deze wedstrijd. Het is wel noodzakelijk om je voor de wedstrijd online te registeren via www.vitesse.nl/tickets.

Stappenplan online registreren 

1. Ga naar www.vitesse.nl/tickets en log in met je klantnummer. 
Je vindt je klantnummer op je seizoenkaart, direct boven je naam. Heb je nog niet eerder ingelogd of ben je je wachtwoord vergeten, vul dan je klantnummer in en klik op ‘Wachtwoord opvragen’. Je ontvangt vervolgens een nieuw wachtwoord per e-mail.

2Kies de gewenste wedstrijd en selecteer het aantal kaarten dat je wilt kopen. Gebruik het prijstype  ‘Seizoenkaarthouder (vrijkaart)’ om je eigen gratis kaart te bestellen. Klik vervolgens op Bestel.

3. Controleer de inhoud van je winkelmandje en klik op ‘Ga naar betalen’. 
Wil je voor meerdere seizoenkaarthouders tegelijk kaarten bestellen, klik dan op ‘Ken eigenaars toe’. ‘Geef vervolgens de kaart aan een andere klant’ door het klantnummer, postcode en achternaam in te vullen.

4Controleer je gegevens en geef vervolgens aan dat je akkoord gaat met de KNVB Standaardvoorwaarden en klik bij de leveringsdetails op ‘Volgende’.
5. Indien je extra kaarten hebt besteld kies je de gewenste betaalmethode en volg je de stappen in het betaalproces.

6. Klik op ‘Bevestig’ om je bestelling te voltooien. Je e-ticket(s) worden verstuurd per e-mail. Je kunt deze ticket(s) uitprinten en meenemen naar Papendal.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: