9 december 2016 In de media

Jong Vitesse uit naar de Treffers

Jong Vitesse reist aankomende zondag af naar Groesbeek. Om 14.30 uur staat de uitwedstrijd tegen De Treffers op het programma.
Vorige speelronde verloor een piepjong Jong Vitesse met 0-2 van Excelsior Maassluis. Via een benutte penalty en een treffer in de slotfase van de wedstrijd ging Excelsior Maassluis er met de winst vandoor. De tegenstander van aankomende zondag, De Treffers, staat met 25 punten op de zevende plek in de Tweede Divisie. De Groesbeekse ploeg won zes van de zestien gespeelde wedstrijden, moest zeven keer de punten delen en verloor drie keer. Jong Vitesse wist even vaak te winnen als de aankomende tegenstander. De ploeg van trainer John Lammer speelde één keer gelijk en verloor acht keer. Daardoor staan zij op de veertiende plek met zestien punten.

Voor twee spelers van De Treffers is het aankomende zondag een speciaal duel. Twan Smits, aanvoerder van De Treffers, is werkzaam bij Vitesse als accountmanager. Ook Robin Janssen neemt het op tegen zijn werkgever. De middenvelder van De Treffers is projectleider bij Vitesse Betrokken.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: