14 februari 2017 In de media

Jong Vitesse verliest oefenduel nipt van FC Eindhoven

Jong Vitesse heeft dinsdagmiddag een oefenduel tegen de reserves van FC Eindhoven met 3-2 verloren.
Op de zonnige middag in het Jan Louwers Stadion was FC Eindhoven tijdens de eerste helft de bovenliggende partij. Het overwicht leidde tot een 1-0 voorsprong. Na twintig minuten scoorde Van De Velde met een afstandsschot de 1-0. Nog geen tien minuten later bracht Uiterloo de stand op 2-0.

Jong Vitesse scooorde vlak voor rust de aansluitingtreffer: 2-1.

Na de rust kwamen de Arnhemmers beter in de wedstrijd. Dit resulteerde echter niet in uitgespeelde kansen.

De Wilde scoorde tegen de verhouding in voor FC Eindhovens de 3-1 uit een corner. Jong Vitesse kwam tien minuten voor tijd terug in de wedstrijd door de 3-2 aan te tekenen.

Helaas wisten de Arnhemmers in de slotfase een veldoverwicht niet uit te spelen tot de verdiende gelijkmaker.