17 september 2018 In de media

Jong Vitesse verliest thuis van Koninklijke HFC

Jong Vitesse heeft haar eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op Papendal werd er zondagmiddag met 0-1 verloren van de Koninklijke HFC.
De ploeg van trainer Joseph Oosting ontsnapte na tien minuten aan een tegentreffer, toen Khalid Tadmine de paal raakte. Even later was het wel raak. Tadmine zag zijn inzet ditmaal op de lat eindigen, maar de rebound was een prooi voor Floris van der Linden. Hij kon simpel binnen tikken: 0-1.

Op slag van rust kwam Jong Vitesse bijna op gelijke hoogte. Een stijlvolle volley van Boyd Lucassen belandde echter in de handen van Koninklijke HFC-goalie Tom Boks. [image]

In de tweede helft voorkwam Joeri Potjes ternauwernood de 0-2 voor Koninlijke HFC. De verdediger haalde een inzet van Van der Linden van de lijn. In het restant van het duel rammelde Jong Vitesse aan de poort, maar pogingen van Martijn Berden en Nikolas Agrafiotis leverden geen treffer op. [image]

Zaterdag 22 september (aanvang 14.30 uur) staat er weer een wedstrijd op het programma voor Jong Vitesse. Dan gaan de beloften op bezoek bij GVVV.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: