1 oktober 2018 In de media

Jong Vitesse verliest van Jong Sparta

Jong Vitesse heeft zaterdagmiddag een nederlaag geleden vs Jong Sparta Rotterdam. Op Papendal werd het 0-1 voor de bezoekers.
De eerste kans was voor Jong Vitesse. Richie Musamba haalde uit nadat hij het zestienmetergebied in was gedribbeld, maar zijn inzet werd gekeerd door Jong Sparta Rotterdam-doelman Michael Fabrie. Meer kansen waren er niet voor rust, waardoor beide ploegen met een 0-0 stand op het scorebord de kleedkamers opzochten. [image]

Jong Sparta opent score
Vroeg in het tweede bedrijf opende Jong Sparta Rotterdam de score. Youssef El Kachati kreeg de bal aan de linkerkant van het veld, kwam naar binnen en verschalkte doelman Bilal Bayazit middels een schot in de verre hoek: 0-1.

Rood Aktaş
Na een uur voetbal kwam Hicham Acheffay in kansrijke positie, maar ook hij stuitte op Fabrie. De laatste vijf minuten van het duel moest Jong Vitesse verder met tien man toen Özgür Aktaş met rood van het veld werd gestuurd. In blessuretijd werd het nog bijna gelijk, maar pogingen van Thomas Buitink en Acheffay leverden geen treffer op.

Volgende wedstrijd
Zaterdag 6 oktober staat de volgende wedstrijd voor Jong Vitesse op het programma. Dan gaat de ploeg van trainer Joseph Oosting op bezoek bij Rijnsburgse Boys.