28 januari 2017 In de media

Jong Vitesse zaterdagmiddag thuis tegen UNA

Jong Vitesse speelt zaterdag 28 januari een thuiswedstrijd tegen UNA. Het duel tussen de twee directe concurrenten vangt om 15.00 uur aan.
Het beloften elftal van Vitesse kwam vorige week niet in actie. Wegens winterse omstandigheden werd de uitwedstrijd tegen het Amsterdamse AFC afgelast. Aanstaande opponent UNA speelde in tegenstelling tot Jong Vitesse wel. De Zeelstenaren namen het in eigen huis op tegen Koninklijke HFC maar konden geen overwinning boeken (0-1).

Eerder dit seizoen werd de tweestrijd tussen Jong Vitesse en UNA door de Arnhemse beloften gewonnen. In Zeelst werd het 1-5 in het voordeel van Jong Vitesse.

UNA is, slechts één plek onder Jong Vitesse, terug te vinden op de veertiende plek. Met een gelijk aantal behaalde punten wordt het belang van de aankomende wedstrijd benadrukt. Beide teams zijn op het gebied van scorend vermogen goed vertegenwoordigd. Zowel Arshak Koryan als Kai Koreniuk waren dit seizoen al goed voor negen treffers. Bij UNA wist zowel Mart van de Gevel als Niek van Boekel tot nu toe acht keer te scoren.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: