28 april 2018 In de media

Jong Vitesse zet titeljacht voort tegen Jong de Graafschap

Jong Vitesse vervolgt zondag de jacht op het kampioenschap in de Derde Divisie. De beloften trappen om 18.00 uur de dertigste speelronde af op Papendal vs Jong De Graafschap.
Eerder dit seizoen verrasten de Superboeren door de geel-zwarten met een 3-0 nederlaag terug naar huis te sturen. De ploeg van trainer Joseph Oosting is uit op revanche tegen de mannen uit Doetinchem.

Jong Vitesse is nog maar enkele wedstrijden verwijdert van het felbegeerde kampioenschap. De Arnhemse ploeg is de laatste weken goed op dreef en trof in haar laatste zes wedstrijden maar liefst 27 keer het doel van de tegenstander.

Tegenstander Jong De Graafschap strijdt momenteel nog altijd tegen degradatie. De Doetinchemmers verloren vorige speelronde nipt met 1-0 van VV Dongen. Met 26 punten (twee punten meer dan hekkensluiter De Meern) staat de ploeg uit Doetinchem op de vijftiende plek.

Als de beloften aanstaande zondag erin slagen om de drie punten in Arnhem te houden, komen de Arnhemmers op 67 punten. Mocht concurrent UNA er tegen Be Quick 1887 niet in slagen om te winnen, dan vergroten de Arnhemmers de marge naar minimaal zeven punten en komt de finishlijn steeds verder in zicht.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: