6 april 2018 In de media

Jong Vitesse zet titelrace voort in Cuijk

Koploper Jong Vitesse wacht zondag 8 april een geduchte tegenstander in de Derde Divisie zondag. De ploeg van trainer Joseph Oosting reist af naar het noordoosten van Brabant om het op te nemen vs JVC Cuijk. Om 14.00 uur klinkt het eerste fluitsignaal op Sportpark De Groenendijkse in Cuijk.
Tegenstander JVC Cuijk doet het dit seizoen alleraardigst. Met 49 punten uit 26 wedstrijden staat de ploeg, met zes punten onder ons beloftenteam, op de derde plek op de ranglijst. Met nog acht wedstrijden in het vooruitzicht kunnen de Arnhemmers zondag met een overwinning een gat slaan.

Eerder dit seizoen hielden beide ploegen elkaar in een doelpuntrijk duel in evenwicht (3-3). Even leek het erop dat JVC met de winst ervandoor zou gaan, maar in de slotminuten van de wedstrijd kwam Jong Vitesse alsnog op gelijke hoogte met de Brabanders. Via een ware scrimmage belande de bal via Julian Calor in het doel waardoor de Arnhemmers zich verzekerden van één punt.

Met het einde van de competitie steeds verder in zicht, lijkt het gedroomde kampioenschap steeds meer realiteit te worden. Desondanks is de hete adem van directe concurrent UNA is nog altijd voelbaar en met slechts twee punten minder dan de Arnhemmers, mikt de ploeg uit Veldhoven nog altijd op een eventueel kampioenschap. Jong Vitesse weet dus wat het te doen staat.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: