12 september 2010 In de media

Jong Vitesse – Jong Ajax gestaakt bij 4-0

De wedstrijd is bij een stand van 4-0 voor Vitesse na goals van Pinarci, De Ruiter, Van Ginkel en Snijders na een uur spelen gestaakt. Evander Sno van Jong Ajax werd onwel na een hartaanval. Hij is geruime tijd op het veld gereanimeerd en vervolgens in stabiele toestand naar het ziekenhuis vervoerd.

In de zesde minuut kwam Jong Vitesse/AGOVV op 1-0 voorsprong door een goal van Hayri Pinarci, op aangeven van Genaro Snijders. In de 20ste minuut werd de stand door De Ruiter op 2-0 gebracht. In de 43ste minuut scoorde Van Ginkel 3-0.

Vlak na rust bracht Jong Vitesse/AGOVV via Genaro Snijders de stand op 4-0.

Vanaf de veertigste minuut moest Jong Ajax verder met tien man na rood voor Suk voor een grove charge op Buttner.

De wedstrijd is na een uur gestaakt.

Hartaanval Sno tijdens voetbalduel

De voetbalwedstrijd tussen Jong Vitesse/AGOVV en Jong Ajax is maandagavond na ruim een uur gestaakt nadat Ajacied Evander Sno was getroffen door een hartaanval. Hij is volgens Ajax inmiddels weer bij kennis en kan weer praten.

Het duel vond plaats op het sportpark van De Bataven in Gendt. Sno (23) is door de artsen van beide teams gereanimeerd. Daarna werd tot vier keer toe de defibrillator gebruikt, waarna Sno naar het ziekenhuis in Arnhem werd gebracht.

Op het moment dat de wedstrijd werd gestaakt, stond het 4-0 voor Jong Vitesse/AGOVV. De doelpunten werden gescoord door Hayri Pinarci, Roy de Ruiter, Marco van Ginkel en Genaro Snijders.