22 februari 2011 In de media

Jong Vitesse/ AG­OVV verliest bij Sparta 3-1

Jong Vitesse / AGOVV heeft maandag een nederlaag geleden in Rotterdam tegen Jong Sparta. Beide ploegen gingen de rust in bij een stand van 2-1. Na rust had de ploeg van Gerry Hamstra kansen op de 2-2, maar na het laatste fluitsignaal stond er 3-1 op het scorebord.

Jong Vitesse / AGOVV kwam nog wel op voorsprong dankzij een vroege goal van Qendrim Gashi , maar gaven Jong Sparta de mogelijkheid om gelijk te komen nadat uit een vrije trap werd gescoord.

Vlak na rust gaf Jong Vitesse / AGOVV de punten weg door miscommunicatie tussen middenvelder Gino Felixdaal en keeper Matej Delac. Ook bij de 3-1 ging Felixdaal niet vrijuit na opzichtig balverlies op het middenveld. De drie tegentreffers werden door Bongaertz van Jong Sparta gescoord die zo de gevierde man werd.

Bij Jong Vitesse / AGOVV stonden Alexan­der Büttner, Rogier Molhoek, Gino Felelixdaal en Luca Caldirola in het elftal.

Jong Vitesse / AGOVV staat nu elfde in de beloftencompetitie. Helmond Sport staat al vast als degradant, omdat zij zich na deze competitie terug trekken.