31 januari 2011 In de media

Jong Vitesse / AGOVV verliest van Jong Ajax

Op De Toekomst verloor de ploeg met 1-0 van Jong Ajax door een goal van Lorenzo Burnet vlak voor rust

Gery Vink boekte hiermee zijn eerste overwinning als trainer van Jong Ajax. De Amsterdammers begonnen fel aan het duel en wisten met veel druk zetten een paar goede kansen af te dwingen. Onder meer Aras Özbiliz en Tom Overtoom waren een aantal keren heel dichtbij.

Het doelpunt viel echter pas vlak voor rust. De bal kwam na een vrije trap van Tom Overtoom voor de voeten van Lorenzo Burnet, die de keeper Van der Sman het nakijken liet en daarmee de eindstand van 1-0 op het scorebord bracht.

Straf Felixdaal, Molhoek haakt af bij J-Vitesse

Jong Vitesse is er niet in geslaagd de beloften van Ajax in Amsterdam te verslaan. De ploeg van trainer Gerry Hamstra verloor gisteravond door een tref­fer van Jozefzoon vlak voor rust: 1-0. Hamstra vond dat zijn ploeg ‘soms aardig’ speelde maar over ne­gentig minuten ‘net niet goed ge­noeg’ was: „

De uitslag was te­recht.” Hamstra liet selectiespeler Gino Felixdaal een helft op de bank omdat hij zondag te laat op de training was verschenen. Rog­ier Molhoek viel in de rust uit met hamstringklachten, Luca Caldirola speelde 90 minuten. Vier A-junio­ren kregen bij de aftrap de voor­keur boven beloftenspelers.