19 december 2011 In de media

Jong Vitesse bekert door, 4-3 tegen Jong Heracles!

Jong Vitesse/AGOVV heeft maandag 19 december de bekerwedstrijd tegen Jong Heracles met 4-3 gewonnen. Het duel in de kwartfinale van de KNVB beker voor Beloftenteams werd gespeeld in het Polman Stadion.

Voor de tweede maal in korte tijd wonnen de Arnhemmers op het kunstgrasveld in Almelo. Waar Guram Kashia zaterdagavond de drie punten veilig stelde met een rake kopbal, wonnen de cupfighters onder leiding van trainer Gerry Hamstra met 4-3.

Nicky Hofs maakte er maandagavond twee waarvan de eerste al na vijf minuten. Binnen het half uur zorgde Kevin van Diermen voor de 0-2. Na rust zetten Marcus Pedersen en weer Nicky Hofs de ploeg op een comfortabele 0-4 voorsprong. Doelpunten van Daryl van Mieghem in korte tijd zorgde nog we voor spanning. Helemaal toen de thuisploeg in de slotfase de 3-4 noteerde. Kevin van Diermen kreeg de rode kaart waarna de strafschop verzilverd werd.

Met de bekerwinst van de beloften is de Arnhemse bekerweek fantastisch gestart. Aan de ploeg van John van den Brom donderdag de taak om de belangrijke week op mooie wijze af te sluiten tegen FC Eimdhoven.

Jong Vitesse/AGOVV speelt in de halve finale tegen Jong FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld op maandag 20 februari op sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

De Domstedelingen wonnen maandag na verlenging met 2-1 van Jong FC Twente. De andere halve finale gaat tussen Jong FC Groningen en Jong Ajax. De loting werd verricht door Vitesse-verdediger Nando Wormgoor.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: