7 maart 2011 In de media

Jong Vitesse bereikt de bekerfinale voor beloftenelftallen!

Jong Vitesse heeft maandagavond in Gendt met 2-1 de halve finale voor beloftenelftallen gewonnen van Jong FC Twente.

Jong Vitesse had een voortvarende start. De eerste twintig minuten werd dominant voetbal gespeeld en dat resulteerde al snel in een doelpunt. Adnane Tighadouini scoorde in de 13e minuut de 1-0.

Jong FC Twente scoorde in de 21ste minuut via Ola John de gelijkmaker. Pal voor rust scoorde Ted Heijckmann de belangrijke 2-1 voor Jong Vitesse.

Na rust verzuimde Jong Vitesse de derde goal te scoren. Na een aantal grote kansen golfde het spel op en neer. De laatste 20 minuten speelde het team van de trainers Jos Daerden en Frans Thijssen met risico vol op de aanval. Ondanks dat er door de Tukkers nog een aantal goede kansen werden gecreeerd, wist de defensie van Jong Vitesse stand te houden.

Jong Vitesse / AGOVV speelt op 2 mei de bekerfinale voor beloftenteams in het RKC stadion te Waalwijk tegen Jong Feyenoord / Excelsior.

Jong Vitesse/AGOVV – Jong FC Twente 2-1 (2-1)
’13 Tighadouine 1-0; ’21 John 1-1; ’45 Pinarci 2-1