4 september 2012 In de media

Jong Vitesse wint van Jong VVV-Venlo

De beloften Vitesse hebben maandagavond voor de tweede keer deze competitie gewonnen. In Venlo was de ploeg van Gerry Hamstra met 2-0 te sterk voor de VVVV-Venlo/Helmond Sport combinatie. De doelpunten warden gemaakt door Irfan Hadzic en Elmo Lieftink.
Jong Vitesse kwam halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Na een fout van de doelman van VVV-Venlo kon Hadzic de bal binnen schieten. Kort voor rust kregen de beloften van Vitesse nog een grote kans. Gino Bosz schoot de bal keihard tegen de lat.

VVV-Venlo ging de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker. De ploeg kreeg enkele kansen, maar was niet zuiver genoeg. In blessuretijd liep invaller Mohamed Hamdaoui goed weg bij de verdediging van VVV. Voordat hij kon schieten werd hij in het stafschopgebied neergelegd door Gregory Lammers. Elmo Lieftink bepaalde vanaf elf meter de eindstand: 0-2.

Na vier duels hebben de beloften nu zes punten en staan daarmee op de vijfde plaats.

Jong VVV-Venlo/Helmond Sport vs Jong Vitesse/AGOVV 0-2 (0-1)
’19 Hadzic 0-1, ‘90+4 Lieftink 0-2