18 juli 2011 In de media

Jong Vitesse/AGOVV op trainingskamp naar Zeeland

Jong Vitesse/AGOVV bereidt zich deze zomer in Nederland voor op het nieuwe voetbalseizoen. De manschappen van trainer Gerry Hamstra werken vanaf maandag 1 augustus een trainingskamp af in Breskens (Zeeland).
De laatste lichting van de jeugd wacht op de eerste avond direct een pittige oefenwedstrijd tegen de beloften van Club Brugge (aanvang 19.00 uur). De Belgische leeftijdsgenoten vormen een goede graadmeter aan het begin van deze trainingsweek. Drie dagen later speelt de KNVB bekerwinnaar voor beloften tegen amateurclub VC Vlissingen (aanvang 19.30 uur).

Tussen de wedstrijden door vinden verschillende trainingssessies plaats op het trainingscomplex. Op vrijdagmiddag zullen de spelers een voetbalclinic verzorgen voor de jeugd in Breskens. Zaterdagochtend vertrekt de selectie richting Pijnacker om daar het jaarlijkse Wout van Overdam beloftetoernooi te spelen. In de avond keert Hamstra met zijn jongens weer terug naar Arnhem.

Jong Vitesse/AGOVV trapt het seizoen af op maandag 22 augustus 2011 tegen Jong ADO Den Haag. De eerste derby tegen Jong NEC wordt gespeeld op Sportpark Walburgen (Gendt) en staat gepland op maandag 12 december 2011. De return in Nijmegen vindt plaats in de allerlaatste competitieronde op maandag 14 mei 2012.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: