5 oktober 2010 In de media

Jong Vitesse/AGOVV speelt gelijk tegen Jong Sparta

Jong Vitesse/AGOVV heeft maandagavond voor de vierde keer dit seizoen gelijk gespeeld. De ploeg van trainer Gerry Hamstra speelde 3-3 gelijk tegen Jong Sparta Rotterdam.
Maandag 4 oktober speelt Jong Vitesse/AGOVV een thuiswedstrijd tegen Jong Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Walburgen en begint om 18.30 uur.Jong Vitesse/AGOVV kwam al na zeven minuten spelen via Gino Felixdaal op een 1-0 voorsprong. Sparta kwam na ruim een halfuur spelen op gelijke hoogte via invaller Bel Hassani. Na de rust kwam Vitesse door twee doelpunten van Genaro Snijders in vijf minuten tijd op een 3-1 voorsprong. Een kwartier voor tijd maakte Sparta de aansluitingstreffer. De gelijkmaker van de Rotterdammers kwam in de 94e minuut. Invaller Oktay Özturk maakte een eigen doelpunt. De 3-3 tegen Sparta is al het vierde gelijkspel van de ploeg van trainer Hamstra dit seizoen.

Jong Vitesse/AGOVV – Jong Sparta Rotterdam 3-3 (1-1)
Scheidsrechter: Dennis Higler
Geel: Felixdaal, Heijckmann (Vitesse) Van der Leeuw, Bel Hassani (Sparta Rotterdam)
Rood: Snijders; 2x geel (Vitesse)