15 maart 2011 In de media

Jong Vitesse/AGOVV wint met grote cijfers

Jong Vitesse/AGOVV heeft maandag 15 maart met ruime cijfers van Jong FC Twente gewonnen. In Hengelo werd het na een 0-2 ruststand uiteindelijk 6-1 voor de ploeg van Gerry Hamstra.
Bij Jong Vitesse/AGOVV startte Rogier Molhoek wederom in de basis. De selectiespeler zette de Beloften met een droge knal op een 1-0 voorsprong. Na de eerste goal ging Vitesse/AGOVV op jacht naar een tweede treffer. Die kwam er na een half uur spelen. Molhoek profiteerde van slecht uitverdedigen en schoot zijn tweede van de avond achter de Twentse doelman.

Aan het begin van de tweede helft liep Vitesse/AGOVV snel uit naar een 4-0 voorsprong. Pinarci en Thagerbit waren de doelpuntenmakers. Jong FC Twente deed na bijna een uur spelen wat terug. Arnold Bruggink, een week eerder in het bekerduel al gevaarlijk bij standaardsituaties, schoot een vrije trap in het Arnhemse doel. Jong FC Twente kreeg daarna enkele kansen om terug te komen in de wedstrijd, maar dat verzuimde de thuisploeg. Spits Mourad Besselink scoorde nog twee keer voor Jong Vitesse/AGOVV en bepaalde zo de eindstand op 6-1.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: