13 juni 2016 In de media

Joost de Wit: ‘Blijven aanvallen met nieuwe accenten van Fraser’

Joost de Wit, algemeen directeur van Vitesse, heeft bij de presentatie van de nieuwe hoofdtrainer Henk Fraser laten weten dat de aanvallende visie van de club niet op schot gaat.
De nieuwe coach van Vitesse hield er bij ADO Den Haag een vrij behoudende tactiek op na, maar volgens De Wit luidt de komst van Fraser geen koerswijziging in.

,,Zeer zeker niet", zegt de algemeen directeur. ,,We hebben onder Peter Bosz fantastische wedstrijden gespeeld en dat willen we niet kwijt raken. Wij denken dat Henk dat ook kan. Het heeft er natuurlijk ook mee te maken welk materiaal een trainer tot zijn beschikking heeft. Henk heeft een echte winnaarsmentaliteit, kan goed met jong talent overweg en zal dan ook zijn eigen accenten toevoegen aan Vitesse. Wij staan nog steeds steeds voor een herkenbare en dominante speelstijl. Dat zal niet veranderen."

Vitesse bereikte maandagmorgen een akkoord met ADO Den Haag over een afkoopsom van het doorlopende contract van Fraser. De nieuwbakken hoofdtrainer heeft bij de Arnhemse club een contract voor twee seizoenen getekend.
 

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: