22 januari 2015 In de media

Jordania bemiddelt bij Vitesse-transfers

Door de slechte resultaten rommelt het bij Vitesse. Oud-eigenaar Merab Jordania zegt dat diverse spelers zich bij hem meldden in de zoektocht naar een nieuwe club.
'Er zijn veel jongens die weg willen', meldt de voormalige baas van Vitesse, die nog altijd aast op een rentree bij de Arnhemmers, tegen Voetbal International. 'Aangezien ik veel contacten heb in de voetballerij komen ze naar mij toe. Het zit niet goed in die groep en dat is doodzonde. De clubleiding is alleen maar bezig met Financial Fair Play, maar de club moet juist investeren. Hoe kan dit Vitesse nou twaalfde staan?'

Een van de spelers die de hulp inriep van Jordania was Piet Velthuizen. Toen hij afgelopen zomer tweede doelman dreigde te worden informeerde hij bij de oud-eigenaar naar een transfer richting Rusland. Overigens raakte Velthuizen zijn basisplaats onlangs alsnog kwijt aan Eloy Room.

(Note: Het betreft een bronweergave van derden. Er is geen reactie van de club, dus de uitspraken van de heer Jordania zijn niet geverifieerd. In het verleden is herhaaldelijk gebleken dat zijn uitspraken als een geheel eigen kijk op zaken moeten worden geïnterpreteerd)
 

Voetbal International / Foto’s SV

Hoofdsponsor: