15 juni 2011 In de media

Jordania: “Ferrer moet bereid zijn te vechten”

Merab Jordania heeft nog geen besluit genomen over de toekomst van trainer Albert Ferrer. Hoewel de Spanjaard lijkt te moeten vertrekken bij Vitesse, denkt de Georgiër hardop over een tweede kans.
Ferrer sloot zijn eerste seizoen als trainer van Vitesse af met een teleurstellende vijftiende plek. De ambitieuze Arnhemse leiding blikt dan ook met een ontevreden gevoel terug op het seizoen, waarin Jordania zijn intrede deed. Of Ferrer aanblijft, hangt deels van de oud-speler van FC Barcelona zelf af.

"In principe verdient iedereen een eerlijke kans. Hij is midden in het seizoen gekomen. Ontsla ik Ferrer zonder hem de kans te geven het team vanaf de voorbereiding te leiden, dan kan ik zijn toekomst als trainer vernietigen", zegt Jordania in een exclusief interview met Voetbal International.

Jordania: "Maar het gaat wel om de toekomst van Vitesse. Hij moet bereid zijn om te vechten en een heleboel dingen te veranderen. Dan krijgt hij mijn steun. Alleen dan." Ondertussen wordt de naam van ADO Den Haag-trainer John van den Brom steeds vaker in verband gebracht met Vitesse.

Voetbalprimeur

Hoofdsponsor: