23 oktober 2010 In de media

Jordania bepaalt niet alles alleen

Volgens de directie van Vitesse is het een misvatting om te veronderstellen dat Merab Jordania, de eigenaar van Vitesse, in zijn eentje alles maar bepaalt. De Georgiër geeft veel ruimte aan financieel directeur Paul van der Kraan en technisch directeur Ted van Leeuwen.

Van der Kraan: "Elke week is er overleg en wordt over alles gesproken. Sinds de overname is het perspectief van de club enorm veranderd. Jordania heeft een lijn naar de top uitgestippeld en dat is een realistische weg, zeg ik je. Daar hoort helaas ook deze stap bij."

Zowel Van der Kraan als Van Leeuwen wordt moe van de verkeerde beeldvorming rond Jordania. "Hij wil echt iets fraais neerzetten bij Vitesse. Het gaat niet om even snel wat spelers hier te stallen. Anders investeert hij niet zo veel geld in het verbeteren van onze trainingsaccommodatie. Er moet een absolute topaccommodatie komen, zegt hij, waarin de talenten van de club worden groot gemaakt. Bij het aantrekken van nieuwe spelers slaat hij de scouting van Vitesse niet over. Hij luistert naar iedereen en laat ook iedereen in zijn waarde", aldus Van der Kraan.

De Telegraaf

Hoofdsponsor: