23 oktober 2010 In de media

Jordania eist prestaties van Vitesse-spelers

Merab Jordania, de vermogende eigenaar van Vitesse, heeft vrijdag in de kleedkamer van Gelredome de complete selectie en trainersstaf van de Arnhemse club toegesproken. De Georgische multimiljonair deed dat 24 uur, nadat hij hoofdtrainer Theo Bos uit zijn functie had gezet.

In het gesprek na de training, die plaatshad in het stadion, maakte Jordania duidelijk dat hij niet alleen Bos verantwoordelijk houdt voor de slechte resultaten van de afgelopen weken. "Meneer Jordania heeft ook de spelers op hun verantwoording gewezen", bevestigde verdediger Civard Sprockel. "De ambities bij de club zijn veranderd en daarin moeten de spelers mee. We weten allemaal hoe hoog de lat nu ligt. Meneer Jordania wil een topsportmentaliteit die past bij de ambities."

In de winterstop zal Jordania duidelijk maken dat hij geen genoegen neemt met een plek in de onderste regionen. Er zullen opnieuw spelers worden aangetrokken. Die transfers zullen mede worden bepaald door de nieuwe trainer en dat is een van de redenen dat Jordania acht weken voor de transferwindow al ingrijpt

De Telegraaf

Hoofdsponsor: