5 februari 2011 In de media

Jordi López beschouwt na in supportershome

Vitesse middenvelder Jordi López bezoekt na afloop van het duel Vitesse – Feyenoord, samen met de Man of the Match, het Supportershome Monnikenhuize.

De spelers zijn meestal, na het douche en de mediaverplichtingen, rond drie kwartier na het laatste fluitsignaal in het supportershome. Beide spelers geven hun visie op de wedstrijd Vitesse - Feyenoord en de huidige stand van zaken bij Vitesse.

Elke Vitesse-supporter ontvangt na afloop van de wedstrijd bij binnenkomst van het supportershome een gratis lot (maximaal 300; op=op!). De Man of the Match trekt het winnende lotnummer dat goed is voor een gratis thuisshirt van Vitesse. Bovendien ontvangt de winnaar de handtekening van beide spelers en gaat samen met hen op de foto. De digitale foto wordt nog dezelfde avond, in een behoorljke resolutie, gemaild.

Ook Claudemir bezoekt zondag het Supportershome Monnikenhuize. Dat zal pal na afloop van de wedstrijd gebeuren. Hij neemt afscheid van de aanwezige supporters en je kunt voor de laatste keer zijn handtekening scoren of met hem op de foto. Claudemir ontvangt, net zoals alle spelers die het shirt van Vitesse hebben gedragen en afscheid nemen, een cadeau van de Supportersvereniging Vitesse, namens alle Vitesse-supporters.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: