17 juli 2018 In de media

Joseph Oosting verlengt contract

Joseph Oosting verlengde dinsdagmiddag zijn contract met twee jaar. De trainer van Jong Vitesse werd afgelopen seizoen kampioen van de Derde Divisie zondag met het beloftenteam.
Oosting kende een succesvol seizoen. Naast het kampioenschap van Jong Vitesse en daarmee de terugkeer naar de Tweede Divisie, was de Drent in de slotfase van vorig seizoen ook assistent-trainer van het eerste elftal dat de play-offs won. In seizoen 2015|2016 won Oosting als trainer van Vitesse O19 de bekerfinale van NEC.

Oosting: “We hebben als team vorig seizoen keihard gewerkt om terug te keren in de Tweede Divisie. Het is een zware competitie met veel concurrentie, maar ik kijk er enorm naar uit om dit seizoen te laten zien wat we kunnen.”

Marc van Hintum over Oosting: “Joseph is een ambitieuze trainer. Hij heeft er samen met zijn team voor gezorgd dat het beloftenelftal binnen één jaar weer is gepromoveerd naar de Tweede Divisie. Het is een trainer die gelooft in de kracht van het team en alle spelers optimaal tot zijn recht laat komen.”
 

image
Vitesse / Foto’s SV – Vitesse

Hoofdsponsor: