16 december 2019 In de media

Joseph Oosting: “Lijn van afgelopen week doortrekken”

We spelen op dinsdagavond 17 december (19.45 uur) in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker vs ODIN’59. Opnieuw is GelreDome het decor voor een bekerduel, na eerder in de beker al thuis te hebben gewonnen van De Graafschap (2-0).
Nu is ODIN’59 dus de tegenstander. De amateurclub uit Heemskerk komt uit in de Derde Divisie Zaterdag. We blikken vooruit met interim-trainer Joseph Oosting.

Afgelopen weekend wist Vitesse te overtuigen op bezoek bij FC Twente. Dankzij treffers van Bryan Linssen (2x) en Nouha Dicko werd er eindelijk weer een driepunter genoteerd: 0-3. Oosting is dan ook tevreden: “Het is volstrekt duidelijk dat we naar een overwinning snakten. Over de eerste helft was ik niet tevreden, maar in de tweede helft – zeker na onze eerste goal – hebben we laten zien dat we aan de bal goed kunnen zijn en kansen kunnen creëren. Ook hebben we volop verdedigende arbeid geleverd om de bal weer snel te veroveren.”

De volgende tegenstander is ODIN’59: Ons Doel Is Nuttig. De Heemskerkers staan momenteel derde in de Derde Divisie Zaterdag. Uitgerekend op de bekerwedstrijd tegen Vitesse viert de club haar zestigste verjaardag. Afgelopen weekend versloeg ODIN’59 laagvlieger VVOG met ruime cijfers: 1-4. Oosting is duidelijk over de intenties van Vitesse voor het komende duel. “We willen de lijn van de afgelopen week doortrekken. Het publiek vermaken is belangrijk, maar doorgaan in de beker is nog belangrijker. We benaderen deze wedstrijd hetzelfde zoals altijd. We hebben wedstrijden van ODIN’59 bekeken en geanalyseerd. Het is zaak dat we ons niet laten verrassen.”

De bekerwedstrijd tussen Vitesse en ODIN’59 wordt niet live uitgezonden op FOX Sports. De samenvatting van het duel is dinsdagavond tussen 23.00 en 0.00 uur te zien op FOX Sports 1. Erbij zijn in GelreDome? Kaarten voor Vitesse – ODIN’59 bestel je gemakkelijk en snel via VITESSE.NL/TICKETS

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: