14 december 2012 In de media

Jozefzoon enig twijfelgeval richting Vitesse

Florian Jozefzoon is het enige twijfelgeval aan de kant van RKC Waalwijk richting de wedstrijd met Vitesse. De aanvaller heeft last van wintertenen.
Met aangepast schoeisel en thermosokken traint hij inmiddels weer mee. Bij RKC Waalwijk zijn er inmiddels wel achter waar het aan ligt. Door de nieuwere schoenen die van ”nepleer” zijn past de schoen zich niet aan de voet.

Mocht Jozefzoon er niet bij zijn, dan zal Mart Lieder zijn plekje overnemen. "Op de training probeer je wel eens wat. Je moet er ook op voorbereid zijn als Jozefzoon toch niet zou kunnen spelen", zo verklaarde Koeman de oefenvorm.

Bandjar trainde nog apart en ook Michael Lamey zal nog geen plaats nemen op de reservebank. Guy Ramos hoort wel bij de achttien. Dit komt omdat de verdediger uit Kaapverdië wedstrijd ritme te kort komt.

RKC zal geen speciale maatregelen nemen om Vitesse-schutter Wilfried Bony af te stoppen. "Het heeft geen zin om iemand opdracht te geven om hem kort te dekken. Bony is zo sterk, die draait dan toch wel weg. Vitesse is een heel goede ploeg. Van Ginkel is het grootste talent van Nederland. Maar het blijven natuurlijk mensen", zei Koeman.

.

Brabants Dagblad / Foto SV

Hoofdsponsor: