19 april 2018 In de media

Juich Vitesse naar de Play-offs

Vitesse neemt het zondag 29 april in de laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie op vs FC Twente. In de sportieve strijd richting de play-offs willen wij er samen met onze trouwe supporters wederom een geel-zwart feestje van maken. Om dit te kunnen faciliteren in de huidige actualiteit is ervoor gekozen om, in overleg met de lokale autoriteiten, de kaartverkoop aan te passen.

Dit betekent voor onze seizoenkaarthouders dat er per seizoenkaarthouder maximaal vier tickets kunnen worden bijgekocht. Supporters die de afgelopen twee seizoenen met enige regelmaat Vitesse-wedstrijden hebben bezocht en geregistreerd staan als Vitesse-supporter kunnen vanaf vrijdagochtend vier tickets bestellen.

GelreDome kleurt volgende week zondag opnieuw geel-zwart. Zo draait er weer een DJ op de promenade van de Theo Bos-tribune (Zuid), kunnen supporters op de Charly Bosveld-tribune (Oost) gamen met en tegen Vitesse-eSporter Paskie Rokus en staat er een springkussen en schietwand voor de hoofdingang. Traditiegetrouw bezoeken de staf en selectie na afloop van de laatste thuiswedstrijd Supportershome Monnikenhuize. Voorafgaand aan de wedstrijd vindt er een sfeeractie plaats.

Zoals altijd kunnen uitsupporters plaatsnemen in het uitvak. Zij kunnen zich voor de kaartverkoop richting tot FC Twente. In overleg met FC Twente zijn in totaal 1.000 tickets beschikbaar voor het uitvak. Voor hen is de wedstrijd, op verzoek van de lokale autoriteiten, te bezoeken via georganiseerd busvervoer.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: