28 augustus 2019 In de media

Julian Lelieveld staat klaar om Max Clark te vervangen

Julian Lelieveld is klaar voor een basisplaats bij Vitesse. Door een breukje in het aangezicht van de vast linksback Max Clark is Lelieveld de aangewezen man om hem te vervangen.
Lelieveld speelde afgelopen maandag al linksback in Jong Vitesse tegen Jong FC Twente op Papendal. 

Lelieveld stond tien wedstrijden (6 competitie, 1 KNVB-beker, 3 Europa League)  eerder in de hoofdmacht van de Arnhemmers en is ambitueus om door te breken. "Mijn geduld bij Vitesse wordt flink op de proef gesteld. Nu dient zich een kans aan. Daar ben ik me heel goed van bewust", laat Lelieveld in de Gelderlander optekenen.  

Het Vitesse-talent vervolgd: "We hebben, momenteel, geen tweede linksback in de selectie. Dan kom je al snel bij de rechtsback uit. Hoewel mij niets is verteld, heb ik natuurlijk niet voor niets een helft als linksback gespeeld bij Jong Vitesse. Dat is een serieuze test."

Lelieveld maakt sinds 2006 deel uit van de Vitesse Academie en maakte in 2015 zijn debuut voor de Arnhemmers. Nota bene in een Europa League wedstrijd uit tegen Southampton.
In het seizoen 2018 – 2019 werd hij door Vitesse een seizoen uitgeleend aan Go Ahead Eagles en prompt verkozen tot Speler van het Jaar door de Deventer supporters. 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: