22 juni 2016 In de media

Jurgen Seegers nieuwe hersteltrainer Vitesse

Volgens het Algemeen Dagblad volgt Jurgen Seegers de vertrekkende Terry Peters als hersteltrainer bij Vitesse op.
Jurgen Seegers werkte eerder bij ADO en vertrok naar RSC Anderlecht. Hij was voor komend seizoen opnieuw in beeld bij ADO, maar volgt nu hoofdtrainer Henk Fraser naar Vitesse.

De huidige hersteltrainer Terry Peeters verlaat Vitesse en gaat deel uitmaken van de staf van trainer Fred Rutten, die aan de slag gaat bij het Saoedi-Arabische Al Shabab.

Op de nieuwe hoofd opleidingen na heeft Vitesse haar staf weer op orde. Vitesse is in gesprek met een aantal kandidaten. De vacature is ontstaan na het vertrek van Gerry Hamstra. Hij wordt technisch manager bij sc Heerenveen.

Fraser blij met goede afsluiting

Trainer Henk Fraser (Vitesse), keeperstrainer Arno van Zwam (Al-Shabab) en fysieke trainer Nol Hornix (China) namen gisteren afscheid van de selectie, andere leden van de staf en kantoorpersoneel.
“Daar ben ik blij mee, want zo konden we onze periode goed afsluiten. Ik heb immers veel aan ADO te danken gehad", aldus Fraser in het AD, die komend weekend bij Vitesse aan het nieuwe seizoen begint.

Fraser strikte voor de functie van hersteltrainer Jurgen Seegers die ook in beeld was bij ADO.
 


NB: Wij plaatsen dit artikel van een derde bronpartij onder de nadrukkelijke vermelding ‘gerucht’. 'Nieuws' is pas definitief als het door Vitesse op de eigen site vitesse.nl wordt bevestigd.
Supportersvereniging Vitesse – AD / Foto’s SV

Hoofdsponsor: