15 november 2016 In de media

Kaartverkoop bekerduel tegen Jodan Boys van start

Na de ruime zege op RKC Waalwijk maakt Vitesse zich op voor weer een thuisduel in de KNVB-beker. In de achtste finales komt hoofdklasser Jodan Boys naar GelreDome. De kaartverkoop voor de wedstrijd is inmiddels begonnen.
Net zoals in de vorige bekerronde kunnen seizoenkaarthouders ook nu weer profiteren van extra korting, als er op tijd gebruik wordt gemaakt van de vroegboekkorting. Vanaf 5,- euro kunnen seizoenkaarthouders getuige zijn van de achtste finales in de bekercompetitie (jeugd t/m 16 jaar al vanaf 2,50 euro).

De wedstrijd vs het uit Gouda afkomstige Jodan Boys, die wordt gespeeld op woensdag 14 december (aanvang 20.00 uur), betekent de laatste thuiswedstrijd van Vitesse in 2016. In gezellige en warme Kerstsferen wordt het bekerduel in GelreDome gespeeld. Jodan Boys neemt naar verwachting 1.500 supporters mee. Kom jij ook naar GelreDome om de geel-zwarten te steunen op weg naar de volgende bekerronde?

Voordelige ticketprijzen
Voor dit bekerduel worden ticketprijzen gehanteerd die aanzienlijk lager liggen dan de prijzen van de reguliere Eredivisiewedstrijden. Een ticket kost slechts 60% van de reguliere prijs tijdens de competitie.

Vroegboekkorting voor seizoenkaarthouders
Bovendien profiteren seizoenkaarthouders nog van een extra korting van 50% op deze voordelige tarieven. Dus korting op korting voor seizoenkaarthouders. Let op: deze extra korting is beschikbaar tot en met woensdag 7 december via Vitesse.nl/tickets en is dus niet van toepassing aan de stadionkassa’s op de dag van de wedstrijd. Voor slechts 5,- euro kan een seizoenkaarthouder er al bij zijn (bijvoorbeeld op vak 130 op de Edward Sturing-tribune (Noord)). Jeugd t/m 16 jaar kan er zelfs vanaf 2,50 euro al bij zijn. Tevens wordt tot en met woensdag 7 december de stoel van elke seizoenkaarthouder gereserveerd.

Ook kunnen seizoenkaarthouders voor dit voordelige tarief eenvoudig tickets (bij)kopen.

Tickets kopen
Tickets koop je gemakkelijk online via Vitesse.nl/tickets. In MijnVitesse (GelreDome) staan de collega’s klaar om jou te helpen bij jouw aankoop.

Parkeren
Parkeerkaarten zijn voor het speciale bekertarief (à 6,- euro) verkrijgbaar via Vitesse.nl/tickets of op de wedstrijddag bij het oprijden van het stadionterrein.

Busvervoer
Gratis busvervoer, zoals tijdens reguliere competitiewedstrijden, is beschikbaar voor elke seizoenkaarthouder. Wel is het noodzakelijk om jouw seizoenkaart te tonen, indien je gebruik wil maken van het gratis busvervoer van Breng/Connexxion.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: