4 oktober 2016 In de media

Informatie kaartverkoop NEC vs Vitesse

Vitesse speelt zondag 23 oktober de uitwedstrijd tegen NEC (aanvang 12.30 uur). Er zijn 500 tickets beschikbaar voor Vitesse-supporters. Hieronder vind je meer informatie over de verkoop voor deze Gelderse derby.
De tickets worden online verkocht via Vitesse.nl/tickets. Het is niet mogelijk om tickets voor deze wedstrijd in de winkel (MijnVitesse) te kopen. Voor deze wedstrijd is er sprake van een verplichte buscombi. Nadat jij online jouw ticket hebt gekocht, ontvang jij in de week voorafgaand aan de wedstrijd jouw opstartkaart voor de bus, die vanaf GelreDome richting het stadion van NEC vertrekt. Het wedstrijdticket ontvang je vervolgens in de bus.  

Tickets zijn te koop voor € 24,- voor servicekaarthouders en € 29,- voor seizoen- en fankaarthouders. Dat bedrag is inclusief de busreis.

Op vrijdag 7 oktober start de verkoop voor servicekaarthouders. Vanaf maandag 10 oktober krijgen supporters die het afgelopen kalenderjaar minimaal drie uitwedstrijden (m.u.v. NEC vs Vitesse) hebben bezocht ook de mogelijkheid om kaarten te kopen. Deze supporters worden persoonlijk geïnformeerd. Overige seizoenkaarthouders hebben vanaf woensdag 12 oktober de mogelijkheid tickets te kopen. Indien er nog tickets beschikbaar zijn, start op vrijdag 14 oktober de verkoop voor fankaarthouders.

start verkoop servicekaarthouders: vrijdag 7 oktober 2016, 10.00 uur
start verkoop voorrangsgroep: maandag 10 oktober 2016, 12.00 uur
start verkoop seizoenkaarthouders: woensdag 12 oktober 2016, 10.00 uur
start verkoop fankaarthouders: vrijdag 14 oktober 2016, 10.00 uur

Om tickets te kopen voor deze wedstrijd is pasfotoregistratie verplicht. Voor deze wedstrijd kan je – indien je dat nog niet eerder hebt gedaan – nog tot en met vrijdag 7 oktober je pasfotoregistratie regelen in de winkel op GelreDome (MijnVitesse).
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: