21 april 2015 In de media

Kaartverkoop slotfase competitie 2014|2015

Met de overwinning tegen FC Dordrecht verzekerde Vitesse zich afgelopen zaterdag van deelname aan de play-offs voor Europees voetbal.
Na de nederlaag van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles heeft Vitesse in de slotfase van de competitie nog steeds uitzicht op de derde plaats in de eindrangschikking van de Eredivisie, die rechtstreekse plaatsing voor de derde kwalificatieronde van de UEFA Europa League zou betekenen.

Met nog drie wedstrijden voor de boeg en de mogelijke deelname aan de play-offs in het verschiet treffen Vitesse-supporters onderstaand een overzicht van de kaartverkoop aan, waarbij rekening is gehouden met alle denkbare scenario’s in de spannende slotfase.

Vrijdag 24 april, 20.00 uur | ADO Den Haag vs Vitesse

De voorverkoop voor het duel sluit dinsdagavond om middernacht op www.vitesse.nl/online Er zijn voor deze wedstrijd alleen nog kaarten verkrijgbaar voor het busvervoer. Al ruim 300 supporters reizen vrijdagavond naar Den Haag om de geel-zwarte trots te steunen.
 

Zondag 10 mei, 14.30 uur | Feyenoord vs Vitesse

Voor Vitesse-supporters zijn in De Kuip 1.200 kaarten beschikbaar. Servicekaarthouders kunnen vanaf donderdag 23 april hun kaarten bestellen en seizoenkaarthouders vanaf zaterdag 25 april. De wedstrijd is te bezoeken via een autocombi of busvervoer. Twee seizoenen geleden was het uitvak volledig uitverkocht in Rotterdam. Meer info via het matchcenter.
 

Zondag 17 mei, 14.30 uur | Vitesse vs FC Utrecht

Zaterdag 25 april start de kaartverkoop voor de laatste wedstrijd van het seizoen, tegen FC Utrecht. Voor deze wedstrijd geldt een geregistreerde kaartverkoop. Iedereen kan op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kaarten kopen. Meer info via het matchcenter.
 

Play-offs voor deelname aan voorronde UEFA Europa League

Als Vitesse deelneemt aan de play-offs kunnen seizoenkaarthouders gratis naar de thuiswedstrijd in de eerste ronde van de play-offs. Vanaf tien euro kunnen seizoenkaarthouders, vanaf dinsdag 28 april, een kaart bijkopen (volwassenen vanaf 10,- euro en jeugd t/m 16 vanaf 6,- euro). Het meenemen van een extra supporter wordt ook nog eens beloond.

Als Vitesse de finaleronde haalt krijgen seizoenkaarthouders die een kaart hebben bijgekocht voor de eerste ronde, automatisch twee gratis kaarten voor de finaleronde.

Iemand die voor de eerste ronde geen kaart heeft bijgekocht kan er natuurlijk in de finaleronde bij zijn, maar betaalt dan ook 10 euro (jeugd t/m 16 vanaf 6 euro)!

Let op: deze actie start dinsdag 28 april en geldt alleen als je kaarten bestelt in MijnVitesse of via Vitesse.nl/online. Bij TicketBox helaas niet.

Losse kaartverkoop

De losse kaartverkoop voor de play-offs begint op maandag 18 mei. Vanaf dat moment geldt de speciale actie, twee gratis kaarten voor de eventuele finaleronde, niet meer. Seizoenkaarthouders hebben dus één maand de exclusieve mogelijkheid om kaarten bij te kopen en gratis naar de finale van de play-offs te gaan!

Bij de play-offs zijn de seizoenpaarkeerkaarten gewoon geldig zoals bij reguliere competitiewedstrijden.

Informatie over de kaartverkoop voor de uitwedstrijd volgt spoedig nadat de tegenstander in de eventuele play-offs bekend is.

Indien Vitesse alsnog de derde plaats behaalt krijgen supporters ter overlegging van bijgekocht(e) wedstrijdkaart(en) het aankoopbedrag teruggestort.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: