27 januari 2020 In de media

Kaartverkoop Vitesse vs Ajax (TOTO KNVB beker) gestart

We spelen op woensdag 12 februari (20.45 uur) vs Ajax in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. Het is vanaf nu mogelijk om je kaarten te bestellen voor deze wedstrijd. Deze zijn verkrijgbaar via Vitesse.nl/tickets of in MijnVitesse (GelreDome). Hieronder vind je alle verkoopinformatie voor Vitesse vs Ajax.
Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen t/m maandag 10 februari hun eigen stoel terugkopen. Daarnaast is het mogelijk om op de eigen tribune vier extra kaarten te kopen. Bovendien ontvangen seizoenkaarthouders eveneens tot en met maandag 10 februari een vroegboekkorting van 50% op het toptarief. Na 10 februari vervalt het recht op de eigen plaats én de vroegboekkorting. Seizoenkaarthouders kunnen op vertoon van hun seizoenkaart gebruik maken van de fast lane.

Fankaarthouders
Fankaarthouders kunnen maximaal twee tickets kopen.  Het is voor fankaarthouders niet mogelijk kaarten te kopen voor de Edward-Sturing tribune (Noord)

Dagverkoop
Er zal geen verkoop zijn bij de stadionkassa’s. Vanaf 18.00 uur kunnen seizoenkaarthouders (online) één kaart bijkopen naast hun eigen stoel. 

Volwassenen: vanaf € 22,- 
Jeugd t/m 16 jaar: vanaf € 6,-

Voor meer informatie en bestellen klik HIER

Heb je vragen over de kaartverkoop van Vitesse vs Ajax? Neem dan contact op met Vitesse Fanservice via fanservice@vitesse.nl

Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: