14 december 2015 In de media

Kaartverkoop Vitesse vs FC Twente op vertoon van ID

Vrijdag speelt Vitesse om 20.00 uur de laatste competitie wedstrijd voor de winterstop tegen FC Twente in GelreDome.

Deze wedstrijd wordt gewerkt met een geregistreerde verkoop. Hierdoor is geen seizoen- of fankaart nodig om kaarten te kopen. Wel is een geldig legitimatiebewijs vereist. Bij aankoop van kaarten worden je gegevens geregistreerd.

Voorverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar bij MijnVitesse (GelreDome),en Online (www.vitesse.nl/online)

Let op: sinds 9 november is het niet meer mogelijk kaarten te verkopen via TicketBox

Dagverkoop

Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 18.00 uur geopend.

Beschikbare tribunes en prijzen

  Volwassenen Jeugd t/m 16 jaar

Theo Bos tribune (Zuid)
Oost-tribune veld ring
Oost-tribune 1e ring
Oost ouder-kind vak*
Oost-tribune 2e ring
Noord-tribune
West-tribune (buitenzijde)
West-tribune (binnenzijde)

€ 18,00
€ 30,00
€ 30,00
€ 30,00
€ 25,00
€ 18,00
€ 37,50
€ 45,00

€ 11,00
€ 18,00
€ 18,00
€   1,00
€ 15,00
€ 11,00
€ 22,50
€ 27,00

* Wedstrijdkaarten voor de ouder-kind vakken zijn alleen verkrijgbaar als combinatie van 1 volwassene en 1 jeugdkaart t/m 16 jaar (gezamenlijk € 31,-). Deze kaarten kunnen uitsluitend worden gekocht tijdens de voorverkoop in MijnVitesse (GelreDome).

Supporters in een rolstoel kunnen voor kaarten terecht in MijnVitesse of via Vitesse Fanservice (026-880 7337)

Supporters FC Twente

Supporters van FC Twente kunnen uitsluitend plaats nemen in het bezoekersvak. Kaartverkoop hiervoor verloopt via FC Twente.

Bestel HIER je kaarten.
 


 

Vitesse vs FC Twente gratis bij aanschaf halve seizoenkaart

Vitesse speelt aanvallend en dominant voetbal. De ploeg van Peter Bosz heeft na vijftien speelrondes zes punten meer dan vorig seizoen. Na de winterstop hervat Vitesse de competitie met in totaal nog acht thuiswedstrijden in GelreDome. Wil jij geen van de thuiswedstrijden van Vitesse meer missen? Bestel dan nu de halve seizoenkaart!

De halve seizoenkaart is verkrijgbaar vanaf € 90,-. Jeugdkaarten zijn verkrijgbaar vanaf €50,-. Wanneer jij jouw halve seizoenkaart bestelt voor donderdag 17 december, ontvang jij als cadeau een toegangskaart voor de wedstrijd Vitesse vs FC Twente op vrijdag 18 december. Een prachtig kerstgeschenk!

Voor seizoenkaarthouders gelden verschillende voordelen. Als seizoenkaarthouder ben jij verzekerd van jouw eigen plek in GelreDome, krijg je voorrang bij losse kaartverkoop en kan jij gratis gebruik maken van het openbaar busvervoer van Breng/Connexxion naar en van GelreDome bij thuiswedstrijden in de Eredivisie. Daarnaast ontvang jij vier keer per jaar het clubmagazine MijnVitesse en krijg jij 10% korting op Vitesse-merchandise en bij Only for Men in Doesburg.

Bestel nu direct een halve seizoenkaart op Vitesse.nl of kom langs in MijnVitesse (GelreDome) en mis geen enkel thuisduel meer van Vitesse! Op internet kies je nu ook eenvoudig je eigen plek uit.

image

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: