10 februari 2022 In de media

Kaartverkoop Vitesse vs SK Rapid Wien start voor seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf donderdag 10 februari om 10.00 uur een kaart bestellen voor Vitesse vs SK Rapid Wien. Zij kunnen hun eigen stoel met 10 procent korting terugkopen en zichzelf zo verzekeren van een plek bij de historische Europese wedstrijd op donderdag 24 februari. Het aanvangstijdstip van het returnduel met de Oostenrijkse club is op dit moment (nog) 21.00 uur, maar zou nog kunnen veranderen.[/caption]

Seizoenkaarthouders, wees er snel bij

De seizoenkaarthouders van Vitesse hebben tot en met dinsdag 15 februari om hun stoel terug te kopen voor de thuiswedstrijd tegen SK Rapid Wien in de tussenronde van de UEFA Europa Conference League. Zij ontvangen een mail met daarin een link waarmee ze kunnen inloggen en hun eigen plek als reservering kunnen bevestigen. Op woensdag 16 februari om 10.00 uur worden de resterende plaatsen van seizoenkaarthouders beschikbaar gesteld voor vrije verkoop. Houd de officiële kanalen van Vitesse dus goed in de gaten.
Hoe zit het met de compensatie van de gemiste wedstrijden in de afgelopen maanden? Aan het einde van het seizoen worden alle tegemoetkomingen bij elkaar op geteld. De seizoenkaarthouders ontvangen dan een persoonlijk bericht over de afwikkeling van het totale aantal gemiste thuiswedstrijden.

Aanvangstijd in de gaten houden

Op dit moment staat het aanvangstijdstip van de thuiswedstrijd tegen SK Rapid Wien (nog) op 21.00 uur. Formeel heeft dit tot gevolg dat het met de huidige maatregelen niet is toegestaan om supporters toe te laten. Toch heeft Vitesse er alle vertrouwen in dat het historische duel mét publiek gespeeld mag worden. Ten eerste zijn er signalen dat de maatregelen weer versoepeld zullen worden, maar als dat niet het geval is, dan is het zo goed als zeker dat de UEFA de aanvangstijd naar 18.45 uur zal vervroegen. Indien de wedstrijd op de een of andere manier toch niet met publiek gespeeld kan worden, krijgen de seizoenkaarthouders hun geld terug.

(Extra) tickets

Mochten de maatregelen na de persconferentie van dinsdag 15 februari verder versoepelen en de bezettingsgraad van het stadion verhoogd mogen worden, dan start woensdag 16 februari de reguliere kaartverkoop voor supporters en is er de mogelijkheid voor seizoenkaarthouders om extra tickets te bestellen.

Vragen?

Raadpleeg de FAQ of neem contact op met Vitesse Fanservice via WhatsApp (06 82 45 42 76) of e-mail (fanservice@vitesse.nl).

Ready for more…

Na de historische Europese overwintering in een loodzware poule met Stade Rennais FC, Tottenham Hotspur en NŠ Mura is Vitesse ready for more. Er lonkt weer een magisch Europees avondje in GelreDome. Vol sfeer, samen met de supporters. Krijgt het Europese verhaal er weer een fraai hoofdstuk bij? Believe in More!

Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: