23 juli 2021 In de media

Kaartverkoop voor eerste Europese thuiswedstrijd geopend

Het is vanaf nu mogelijk om kaarten te bestellen voor de eerste thuiswedstrijd van Vitesse in de derde voorronde van de UEFA Europa Conference League. Deze zal gespeeld worden op donderdag 5 augustus, maar de tijdstip van het duel is op dit moment nog niet bekend. De tegenstander is de winnaar van het tweeluik tussen Dundalk FC en FCI Levadia Tallinn, wiens eerste ontmoeting donderdag in 2-2 eindigde.

KLIK HIER OM KAARTEN TE BESTELLEN!

Vitesse gaat er op basis van de actuele richtlijnen van uit dat GelreDome bij het eerste Europese optreden op 5 augustus voor twee derde gevuld kan worden. Er gelden geen restricties voor het bestellen van kaarten en de anderhalve meter afstand hoeft ook niet gewaarborgd te worden, maar het tonen van een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs in de CoronaCheck-app is wel een vereiste om het stadion te betreden. Tezamen met het e-ticket dat verstrekt zal worden na het plaatsen van de bestelling.

Om alle seizoenkaarthouders voor het seizoen 2021|2022 te belonen voor hun onverminderde steun en loyaliteit, biedt Vitesse deze supporters gratis toegang tot de eerste thuiswedstrijd in de UEFA Europa Conference League.

Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: