23 juli 2015 In de media

Kai Koreniuk maakt zijn eerste minuten in de hoofdmacht van Vitesse

Kai Koreniuk stond woensdagavond op het wedstrijdformulier van het oefenduel tussen Vitesse en het Griekse Asteras Tripolis (3-2).
De Vitesse-jeugdspeler viel in de 86e minuut van de wedstrijd in voor de moegestreden Milot Rashica, die twee keer scoorde.

Een deel van de Vitesse-selectie speelde dinsdagavond tijdens het oefenduel Jong Vitesse – Newcastle United U21. Diks, Verloo, Osman, Lieftink, Pantic, Djurdjevic en Dauda maakten in Driel al minuten en ontbraken woensdag in de selectie tegen Asteras.

De Vitesse-selectie voor het duel Vitesse – Asteras, woensdag in de Schuytgraaf te Arnhem, werd aangevuld met beloften en jeugdspelers.

Kai Koreniuk zette in augustus 2014 zijn handtekening onder een driejarig contract bij Vitesse. De Amerikaanse aanvaller komt het komend seizoen uit in de O19 van de Vitesse-voetbalacademie.

Hij scoorde in zijn startseizoen 2013-2014 15 maal in de O16 en O17 van Vitesse en een jaar later 10 keer in de O17.